april, 2019

thu04apr19:0021:00Концерти с дрескод: Валентин Геров на 6019:00 - 21:00 Камерна зала "България", ул. „Аксаков“ № 1 , 1000 София Организатор: "София Квартет" Concerts:classical,evergreen,pop Event TagsАнтони Дончев,Валентин Геров,Васил Петров,Живко Петров,Иван Лечев,Ники Сотиров,София квартет

Детайли

Задава се един буреносен концерт. В една малка зала за отбрани, едни подбрани великани на музиката ще свирят по повод 60 годишнината на един голям виолист. На 04.04. от 19 ч. в Камерна зала България, Живко Петров, Антони Дончев, Васил Петров и Иван Лечев ще покажат цялата си творческа мощ в чест на първата виола на България – Валентин Геров. Разбира се, последният, известен и като доайен на струнните квартети в България, ще излезе на сцената със „София квартет„.

По време на събитието Съюзът на музикалните и танцови дейци ще награди Валентин Геров със Златна лира за цялостен принос в изкуството.

Концертът е част от „Концерти с дрескод“ на „София квартет“, а дресКОДЪТ е червено.

Публиката може да очаква не/очакваното –  изненади на екс и вино след след концерта. Специален гост е и актьорът Ники Сотиров.

Програмата прескача границите на класиката и потъва в необятния свят на джаза.

Билети на касата на зала България и онлайн на: www.epay.bg

Време

(Thursday) 19:00 - 21:00

Място

Камерна зала "България"

ул. „Аксаков“ № 1 , 1000 София

Организатор

"София Квартет"sofiaquartet.com

0 Comments

Искате ли да споделите нещо с нас?

Вашият е-mail нама да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият коментар

X