„София квартет“ влиза в детските градини с „КОНЦЕРТИ С ДРЕСКОД ЗА ДЕЦА“

fri25sep10:00fri13:00„София квартет“ влиза в детските градини с „КОНЦЕРТИ С ДРЕСКОД ЗА ДЕЦА“„София квартет“ влиза в детските градини с „КОНЦЕРТИ С ДРЕСКОД ЗА ДЕЦА“10:00 - 13:00(GMT+00:00)

Детайли

В края на септември четиримата топ музиканти от „София квартет“ влизат в две столични детски градини с една кауза – музикално образование в ранна детска възраст.

Децата от ДГ № 10 „Чебурашка“ и ДГ № 12 „Лилия“ ще присъстват на музикален спектакъл „дирижиран“ от актрисата Диана Герова, която ще запознае малчуганите с особеностите на струнните инструменти, историята на велики композитори и техните произведения.

„Концертите с дрескод за деца“ са симбиоза от сериозна музика и забавна атмосфера. Задължителният дрескод за публиката, възможността за танци, изненадите по време на концертите и превръщането на публиката в реален участник в събитията, са запазен знак на инициативата.

„Концертите с дрескод за деца“ имат за цел да създадат траен интерес към класическата музика  чрез представянето й по достъпен и атрактивен начин.

Проектът е финансиран по Програма „Култура“ на Столична община

Време

25.09.2020 10:00 - 13:00(GMT+00:00)

0 Comments

Искате ли да споделите нещо с нас?

Вашият е-mail нама да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият коментар